Golftoernooi
Kristof Ulenaers

VRIJDAG 29 APRIL 2022

  Inschrijven


  Persoonsgegevens

  Bevestiging en informatie met betrekking tot dit evenement worden verzonden naar het e-mailadres waar u deze uitnodiging heeft ontvangen. Neem contact op met uw relatiebeheerder als u uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen.

  Titel*

  Zal u aanwezig zijn voor de receptie ‘s avonds?*

  * Mogelijkheid om uitzonderlijk een golfkar te reserveren, afhankelijk van de beschikbaarheid.


  Door op de knop "Bevestigen" te klikken, aanvaardt u dat Degroof Petercam uw persoonsgegevens verwerkt in het kader van dit evenement. Uw persoonsgegevens zullen worden gebruikt om u kennisgevingen te sturen met betrekking tot dit evenement en om een efficiënte organisatie ervan mogelijk te maken.


  Bank Degroof Petercam nv is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens, overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“GDPR”-verordening 2016/679 van de Europese Unie) en de Belgische wetgeving hieromtrent. Alle relevante informatie aangaande de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken, evenals uw rechten en de manier waarop u deze kunt laten gelden, vindt u in het Privacy Charter. U hebt het recht om zich op elk ogenblik kosteloos en zonder verantwoording te verzetten tegen de verwerking van uw gegevens voor marketingdoeleinden.

  Alle relevante informatie aangaande de doeleinden waarvoor Kreon uw persoonsgegevens gebruiken, evenals uw rechten en de manier waarop u deze kunt laten gelden, vindt u in het Privacy Charter.

  Alle relevante informatie aangaande de doeleinden waarvoor Entrya uw persoonsgegevens gebruiken, evenals uw rechten en de manier waarop u deze kunt laten gelden, vindt u in het Privacy Charter.